(Hari Ke-3) Jelajah Perkongsian Modul Ulul Albab Ke Sekolah Tahfiz Modul Ulul Albab (TMUA) Oleh Kelab Sahabat Ulul Albab UPSI(KSUA)

JELAJAH PERKONGSIAN MODUL ULUL ALBAB KE SEKOLAH TAHFIZ MODUL ULUL ALBAB (TMUA) OLEH KELAB SAHABAT ULUL ALBAB UPSI(KSUA)

Tarikh: 21 Ogos 2019(Rabu)
Masa: 2.15 ptg-5.15 ptg
Tempat: SMKA Kuala Lumpur

Alhamdulillah, siri jelajah sekolah ketiga dalam sesi Perkongsian Modul Ulul Albab di SMKA Kuala Lumpur selesai mengikut perancangan. Seramai 60 pelajar Tingkatan 1 telah mengikuti program selama 3 jam ini yg disampaikan oleh ahli KSUA.

Siri jelajah ini dilaksanakan bagi memberi pendedahan dan keyakinan kpd ahli KSUA dalam menyampaikan modul QEI yg mereka telah ikuti melalui beberapa sesi dan latihan bersama Panel Ulul Albab UPSI selain berkongsikan ilmu sbg nilai tambah kepada pelajar sekolah TMUA.