Konvensyen Selangor Maju Bersama Ulul Albab

Tempat : Shah Alam Convention Centre
Tarikh : 3 Mac 2020
Masa : 11.00 am – 5.00 pm

Syukur Alhamdulillah Konvensyen Selangor Maju Bersama Ulul Albab anjuran telah berjaya dilangsungkan.
Seramai 15 orang peserta dari ahli Kelab Sahabat Ulul Albab dan Kelab Nasyid UPSI telah menghadiri konvensyen tersebut.

*Dua persembahan telah dibawa dengan jayanya iaitu*
1. Persembahan nasyid dari Kumpulan Kelab Nasyid Universiti Pendidikan Sultan Idris (Zahratun Nida)

2. Persembahan Pengenalan Ulul Albab dalam 6 bahasa yang telah disampaikan oleh MJK Kelab Sahabat Ulul Albab. (Malay, English, Arabic, Mandarin, Tamil & Korea)

Konvensyen ini telah disertai oleh pelbagai pihak seperti pelajar-pelajar sekolah imtiyaz, wakil daripada USIM, wakil dari Kementerian Pendidikan Malaysia dan ramai lagi. Peserta juga berpeluang mendengar forum mengenai Ulul Albab dan melawat Pesta Buku Selangor.